Loading

Constanta - au fost gasite 3 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Jolie
Constanta, Constanta    

Hotel Jolie este situat in apropierea Delfinariului, la o distanta de 10 minute fata de plaja , intr-o zona in care transferul catre principalele puncte de interes din oras ( Statiunea Mamaia, centrul istoric al orasului Constanta, centrele comerciale, etc.) se poate realiza foarte simplu, fie cu masina personala sau cu transportul in comun, via Bulevardul Mamaia, una dintre principalelele artere ale orasului. Hotel Jolie Constanta dispune de 18 spatii de cazare cu capacitati de 2 si 3 locuri, toate dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par, aer conditionat, minibar si TV. Oaspetii hotelului au acces la o terasa imprejmuita de o gradina frumoasa de vara, loc de joaca, parcare si bar in receptie.

pret incepand de la 130 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Dali
Hotel Dali   
Constanta, Constanta    

Hotel Dali Constanta este amplasat pe Malul Marii, la aproximativ 25 de metri de plaja Modern si la cativa pasi de bogatia culturala si istorica din centrul vechi al orasului Constanta, unde sunt localizate: Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie,Muzeul de Sculptura Ion Jalea Constanta, Edificiul Roman cu Mozaic Constanta, Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton Constanta, Geamia Hunchiar Constanta, Acvariul si multe alte obiective turistice. Hotel Dali dispune de 15 spatii de cazare dotate cu aer conditionat, TV, minibar, uscator de par si baie proprie. Hotelul este prevazut cu restaurant, bar si sala de conferinte.

pret incepand de la 184 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Class
Constanta, Constanta    

Hotel Class este situat in apropierea centrului istoric al orasului Constanta, vis-a-vis de Parcului Primariei, la 9 minute de plaja si de Portul Turistic si la 5 minute de centrul comercial Tomis Mall. Hotel Class Constanta dispune de 24 de camere duble si 2 apartamente, toate dotate cu aer conditionat, TV, internet wieless, telefon, minibar, baie cu dus si scator de par. Hotelul este prevazut cu restaurant propriu, bar, sala de conferinta si parcare.

pret incepand de la 190 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta