Loading

Constanta - au fost gasite 14 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Jolie
Constanta, Constanta    

- 16 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu doua paturi, camere triple, 1 apartament - restaurant, bar, terasa - curte - sali de conferinte - internet wireless gratuit si nelimitat 

pret incepand de la 130 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Megalos
Constanta, Constanta    

- 46 camere duble - restaurant Megalos - club Megalos - sala de conferinte 

pret incepand de la 140 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Turist
Constanta, Constanta    

Hotel Turist Constanta, localizat in apropierea statiunii Mamaia, este privilegiat datorita distantelor mici intre hotel si plaja, Delfinariu, si parcul acvatic Aqua Magic. Camerele puse la dispozitie de Hotel Turist Constanta sunt in numar de 49, cu pat matrimonial sau cu doua paturi twin, acestea punand la dispozitia clientilor dotari precum : internet Wi-Fi gratuit, aer conditionat, balcon, frigider si baie proprie cu dus. Restaurantul Hotelului Turist are o capacitate de 40 de locuri si ofera o varietate de preparate culinare bazate pe bucataria traditionala romaneasca.

pret incepand de la 154 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Internet Wireless
Restaurant
Hotel Dali
Hotel Dali   
Constanta, Constanta    

- 8 apartamente, 7 camere duble - restaurant, bar - sala de conferinte

pret incepand de la 184 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Kleyn
Constanta, Constanta    

- 10 camere duble, 5 garsoniere, 1 apartament - restaurant, terasa - loc de joaca pentru copii - sala de conferinta

pret incepand de la 186 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Class
Constanta, Constanta    

- 24 camere duble, 2 apartamente - restaurant, bar - sala de conferinte - parcare 

pret incepand de la 192 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Voila
Constanta, Constanta    

Hotelul Voila Constanta are o pozitie centrala, situandu-se, in raport cu Plaja Modern, la o distanta neinsemnata ce poate fi parcursa la pas in 5 minute. Capacitatea de cazare a Hotelului Voila Constanta este de 30 de locuri, in camere dotate cu minibar, aer conditionat, TV, internet Wi-Fi si seif. Hotel Voila pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: sauna, masaj, sala fitness, jacuzzi, sala de conferinte. Restaurantul aflat la ultimul etaj al Hotelului Voila ofera clientilor o priveliste deosebita catre mare.

pret incepand de la 196 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Parcare
Restaurant
Sauna
Hotel Nevada
Constanta, Constanta    

pret incepand de la 204 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Bulevard
Constanta, Constanta    

Hotel Bulevard Constanta se bucura de o locatie in apropierea statiunii Mamaia, vis-à-vis de Lake View. Distanta de la hotel pana la plaja poate fi strabatuta, la pas, in 10 minute. Hotel Bulevard Constanta pune la dispozitia turistilor 76 camere duble si 15 apartamente in regim de 3 si 4 stele, dotate cu aer conditionat, internet Wi-Fi gratuit, TV, minibar, frigider, telefon, uscator de par, seif. Restaurantul Hotelului Bulevard Constanta ofera o selectie de preparate culinare inspirate din bucataria traditionala romaneasca, dar si internationala, pentru a satisface preferintele tuturor clientilor. Hotelul Bulevard Constanta ofera o serie de facilitati business clientilor veniti in interes de serviciu, astfel punandu-le la dispozitie doua Sali de conferinte, cu 80 si respectiv 240 de locuri, birou, videoproiectoare 3D si wireless, ecrane cu telecomanda, tabla interactiva, sisteme de sonorizare, flipcharts, markere, acces internet, servicii de fax si copiere. Piscina, Masajul, sauna, tratamentele si procedeele cosmetice sunt de asemenea oferite pentru confortul si relaxarea vizitatorilor Hotelului Bulevard.

pret incepand de la 206 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Royal
Constanta, Constanta    

- 5 apartamente, 5 camere extralarge, 25 camere duble, 15 camere cu doua paturi - bar, restaurant - business office, sala de conferinte - salon coafura, sauna - parcare

pret incepand de la 230 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta