Loading

Eforie Sud - au fost gasite 4 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Gloria
14  1 
Constanta, Eforie Sud    

Hotel Gloria este localizat in nordul statiunii Eforie Sud, fiind construit, literalmente, peste drum de plaja. Inaltandu-se pe 4 etaje, oferta de cazare pusa la dispozitie de Hotel Gloria Eforie Sud se compune din 117 camere prevazute cu mobilier clasic din lemn, pardoseala cu mocheta, TV, masuta si, la cerere, frigider. Hotel Gloria dispune de restaurant propriu, bar si parcare.

pret incepand de la 64 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Claudia
1  0 
Constanta, Eforie Sud    

Hotel Claudia este situat in sudul statiunii Eforie Sud, la 250 de metri de plaja, intr-un cartier linistit, la doar 15 minute de mers pe jos de parc si Teatru de Vara Eforie Sud. Renovate recent, cele 37 de camere duble de care dispune Hotel Claudia Eforie Sud sunt prevazute cu mobilier nou, baie proprie, TV si minibar. Hotel Claudia pune la dispozitia clientilor sai si un restaurant cu o capacitate de 75 de locuri, parcare si internet wireless in lobby.

pret incepand de la 64 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Crisana
Constanta, Eforie Sud    

Hotel Crisana Eforie Sud este situat in vecinatatea Hotelului Splendid, intr-o zona linistita in nordul statiunii, la mai putin de 200 de metri de plaja. Cele 149 camere duble de care dispune Hotel Crisana sunt dotate cu grup sanitar propriu si mobilier nou, fiind renovate recent. Restaurantul propriu Hotelului Crisana are o capacitate de 450 de locuri si asigura toate mesele principale ale zilei. Hotel Crisana este prevazut cu 2 parcari, seif la receptie, bar de zi si terasa. Cazarea cu animale de companie este acceptata si gratuita.

pret incepand de la 72 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Complex Briza Marii
Constanta, Eforie Sud    

Complex Briza Marii este localizat in statiunea Eforie Sud, la aproximativ200 de metri de plaja, intr-o zona linistita, in apropierea hotelurilor Capitol, Riviera si Excelsior. Alcatuit din 10 corpuri de cladire, Complex Briza Marii dispune de un total de 100 de camere duble si triple, o piscina, o mica discoteca, un bar, foisor si o gradina frumos amenajata. Oaspetii Complexului Briza Marii pot servi masa la restaurantul propriu complexului, Restaurant Picollo, care dispune si de o terasa inconjurata de mult spatiu verde si flori colorate.

pret incepand de la 74 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta