Loading

Mangalia - au fost gasite 4 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Corsa
6  0 
Constanta, Mangalia     Situat intre 0m-100m de plaja

Hotel Corsa este situat pe faleza orasului Mangalia, in vecinatatea Hotelului Solymar, la doar 2 minute de plaja. Cele 48 de camere si apartamente care intra in alcatuirea Hotelului Corsa sunt prevazute cu TV aer conditionat, telefon si baie proprie. Pentru organizarea evenimentelor corporate, salonul de mic dejun din incinta Hotelului Corsa Mangalia se transforma intr-o sala de conferinte moderna, cu o capacitate de 140 de locuri.

pret incepand de la 130 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,7
Hotel Alutus
Constanta, Mangalia    

Hotel Alutus este situat in Mangalia, la o distanta de 500 de metri fata de plaja, vis-a-vis de Muzeul de Istorie si Arheologie Callatis. Cele 30 de camere de care dispune Hotel Alutus sunt clasificate in functie de dotari. Astfel camerele de tip Standard sunt prevazute cu TV si baie proprie, iar cele de tip Plus, pe langa dotarile standard, si cu mini-frigider. Hotel Alutus Mangalia detine propriul restaurant, un salon pentur mic dejun, 2 sali pentru evenimente si parcare.

pret incepand de la 186 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Paradiso
20  2 
Constanta, Mangalia    

Hotel Paradiso este situat in orasul Mangalia, pe faleza, la doar 25 de metri de plaja si are in alcatuire 273 de camere, toate orientate catre mare, fiecare oferind o priveliste ampla asupra zonei de coasta. Toate spatiile de cazare din incinta Hotelului Paradiso Mangalia au fost renovate recent, in anul 2006, ulterior fiind dotate cu mobilier nou, baie cu dus, TV, telefon, frigider, aer conditionat si internet wireless si uscator de par. Incepand cu anul 2007 Hotel Paradiso dispune de o piscina moderna, imprejmuita cu 200 de locuri destinate bailor de soare, iar cand vremea nu este prietenoasa, oaspetii hotelului se pot relaxa inotand in piscina cu apa de mare filtrata si incalzita din interiorul hotelului. In incinta Hotelului Paradiso Mangalia functioneaza o baza de tratament, oferind astfel turistilor ocazai de a se destinde prin intermediul diferitelor tipuri de masaj, sau de a urma tratamente medicale de recuperare. Pentru servirea mesei, oaspetii Hotelului paradiso pot vizita restaurantul Hotelului, unde pot lua masa in interior, sau pe terasa.

pret incepand de la 188 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Mera Brise
Constanta, Mangalia    

Hotel Mera Brise Mangalia este incadrat de hotelurile Solymar si Corsa, in apropierea Portului Turistic, la doar cativa pasi de plaja. Renovat recent, in anul 2017, Hotel Mera Brise este un hotel prevazut cu dotari si piese de mobilier moderne si dispune de 49 de camere si apartamente spatioase. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par si internet Wi-Fi. Hotel Mera Brise dispune de restaurant, terasa, sala de conferinte si parcare.

pret incepand de la 246 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta