Loading

Constanta - au fost gasite 9 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel London
Constanta, Constanta    

pret incepand de la 140 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Voila
Constanta, Constanta    

Hotelul Voila Constanta are o pozitie centrala, situandu-se, in raport cu Plaja Modern, la o distanta neinsemnata ce poate fi parcursa la pas in 5 minute. Capacitatea de cazare a Hotelului Voila Constanta este de 30 de locuri, in camere dotate cu minibar, aer conditionat, TV, internet Wi-Fi si seif. Hotel Voila pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: sauna, masaj, sala fitness, jacuzzi, sala de conferinte. Restaurantul aflat la ultimul etaj al Hotelului Voila ofera clientilor o priveliste deosebita catre mare.

pret incepand de la 186 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Maryiotis
Constanta, Constanta    

pret incepand de la 190 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Bulevard
Constanta, Constanta    

Hotel Bulevard Constanta se bucura de o locatie in apropierea statiunii Mamaia, vis-à-vis de Lake View. Distanta de la hotel pana la plaja poate fi strabatuta, la pas, in 10 minute. Hotel Bulevard Constanta pune la dispozitia turistilor 76 camere duble si 15 apartamente in regim de 3 si 4 stele, dotate cu aer conditionat, internet Wi-Fi gratuit, TV, minibar, frigider, telefon, uscator de par, seif. Restaurantul Hotelului Bulevard Constanta ofera o selectie de preparate culinare inspirate din bucataria traditionala romaneasca, dar si internationala, pentru a satisface preferintele tuturor clientilor. Hotelul Bulevard Constanta ofera o serie de facilitati business clientilor veniti in interes de serviciu, astfel punandu-le la dispozitie doua Sali de conferinte, cu 80 si respectiv 240 de locuri, birou, videoproiectoare 3D si wireless, ecrane cu telecomanda, tabla interactiva, sisteme de sonorizare, flipcharts, markere, acces internet, servicii de fax si copiere. Piscina, Masajul, sauna, tratamentele si procedeele cosmetice sunt de asemenea oferite pentru confortul si relaxarea vizitatorilor Hotelului Bulevard.

pret incepand de la 214 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Class
Constanta, Constanta    

Hotel Class este situat in apropierea centrului istoric al orasului Constanta, vis-a-vis de Parcului Primariei, la 9 minute de plaja si de Portul Turistic si la 5 minute de centrul comercial Tomis Mall. Hotel Class Constanta dispune de 24 de camere duble si 2 apartamente, toate dotate cu aer conditionat, TV, internet wieless, telefon, minibar, baie cu dus si scator de par. Hotelul este prevazut cu restaurant propriu, bar, sala de conferinta si parcare.

pret incepand de la 226 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Zodiac
Constanta, Constanta    

Hotelul Zodiac Constanta este localizat in arealul Parcului Tabacariei, la 10 minute de centrul comercial City Park Mall si 15 minute fata de plaja. Hotel Zodiac isi intampina vizitatorii cu 19 camere utilate cu aer conditionat, TV, internet Wi-Fi, baie proprie, balcon, minibar, oferindu-le acestora posibilitatea de a se relaxa pe terasa si de a lua masa la restaurantul hotelului intr-o atmosfera placuta si relaxata.

pret incepand de la 232 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Nevada
Constanta, Constanta    

Hotel Nevada Constanta este situat la 20 de minute de mers pe jos de plaja si 4 km de statiunea Mamaia, in zona campusului universitar Ovidius. Hotelul este deschis pe tot parcursul anului. Fiind construit in anul 2014, Hotel Nevada este gazduit de o cladire moderna si este prevazut cu dotari si mobilier nou si un design special. Camerele puse la dispozitie de Hotel Nevada sunt dotate cu TV LCD, climatizare, baie proprie, minibar, balcon si internet wireless. Decorul spatiilor de cazare imbina culori neutre, precum nuante de ivoire si maron, cu rosu burgund si auriu, avand pe alocuri motive orientale. Hotel Nevada dispune de restaurant, bar, terasa, sala de conferinte si parcare.

pret incepand de la 246 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Ferdinand
Constanta, Constanta    

Situat la aproximativ 200 de metri de Plaja Modern si 15 minute de mers pe jos de portul turistic Tomis, Hotel Ferdinand se bucura de o pozitie centrala, in apropierea celor mai importante obiective istorice si culturale situate in centrul vechi al orasului. Hotel Ferdinand dispune de 30 de spatii de cazare, distribuite pe 4 nivele, toate cu vedere spre mare. Hotelul este prevazxut cu restaurant, sala de conferinte, bar si parcare.

pret incepand de la 248 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Carol
Constanta, Constanta    

Construit acum mai bine de 100 de ani, Hotel Carol este unul dintre primele hoteluri din orasul Constanta. Este localizat in centrul istoric al orasului, la 200 de metri de Plaja Modern si la cativa pasi de cele mai semnificative obiective turistice si culturale. Hotel Carol, desi gazduit de o cladire istorica, pune la dispozitie 14 spatii de cazare cu dotari si amenajari moderne si elegante. Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu minibar, baie proprie, TV, aer conditionat si uscator de par. Pentru team buildinguri, conferinte, cursuri si alte evenimente business, Hotel Carol ofera spre inchiriere 3 sali de conferinta: Ferdinand (50 de locuri), Kgalniceanu (15 locuri) si Carol (16 locuri). Toate salile de conferinta sunt prevazute cu ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, microfon, acces internet. Pentru relaxare, subsolul Hotelului Carol este amenajat cu sauna, jacuzzi, salon de masaj si sala de fitness. Restaurantul din incinta hotelului are o capacitate de 50 de locuri, un meniu cuprinzator si variat si un decor primitor si elegant.

pret incepand de la 300 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta