Loading

Constanta - au fost gasite 4 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Dali
Hotel Dali   
Constanta, Constanta    

Hotel Dali Constanta este amplasat pe Malul Marii, la aproximativ 25 de metri de plaja Modern si la cativa pasi de bogatia culturala si istorica din centrul vechi al orasului Constanta, unde sunt localizate: Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie,Muzeul de Sculptura Ion Jalea Constanta, Edificiul Roman cu Mozaic Constanta, Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton Constanta, Geamia Hunchiar Constanta, Acvariul si multe alte obiective turistice. Hotel Dali dispune de 15 spatii de cazare dotate cu aer conditionat, TV, minibar, uscator de par si baie proprie. Hotelul este prevazut cu restaurant, bar si sala de conferinte.

pret incepand de la 184 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Class
Constanta, Constanta    

Hotel Class este situat in apropierea centrului istoric al orasului Constanta, vis-a-vis de Parcului Primariei, la 9 minute de plaja si de Portul Turistic si la 5 minute de centrul comercial Tomis Mall. Hotel Class Constanta dispune de 24 de camere duble si 2 apartamente, toate dotate cu aer conditionat, TV, internet wieless, telefon, minibar, baie cu dus si scator de par. Hotelul este prevazut cu restaurant propriu, bar, sala de conferinta si parcare.

pret incepand de la 194 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Pacific
Constanta, Constanta    

Hotel Pacific Constanta este localizat in apropierea academiei Navale "Mircea cel Batran". Hotelul a fost inaugurat in anul 2009 si dispune de 30 de garsoniere si 5 apartamente amenajate elegant si confortabil. Restaurantul Hotelului Pacific este prevazut cu o terasa mica si cocheta, la exterior, si un salon spatios decorat cu obiecte marinaresti, la interior. Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri si un meniu inspirat de retete traditionale romanesti si internationale. Hotel Pacific este potrivit organizarii de evenimente corporate, gazduind o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri, dotata cu videopriector, ecran, flipchart, instalatie video si audio si spatiu pentru coffe-break.

pret incepand de la 228 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Carol
Constanta, Constanta    

Construit acum mai bine de 100 de ani, Hotel Carol este unul dintre primele hoteluri din orasul Constanta. Este localizat in centrul istoric al orasului, la 200 de metri de Plaja Modern si la cativa pasi de cele mai semnificative obiective turistice si culturale. Hotel Carol, desi gazduit de o cladire istorica, pune la dispozitie 14 spatii de cazare cu dotari si amenajari moderne si elegante. Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu minibar, baie proprie, TV, aer conditionat si uscator de par. Pentru team buildinguri, conferinte, cursuri si alte evenimente business, Hotel Carol ofera spre inchiriere 3 sali de conferinta: Ferdinand (50 de locuri), Kgalniceanu (15 locuri) si Carol (16 locuri). Toate salile de conferinta sunt prevazute cu ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, microfon, acces internet. Pentru relaxare, subsolul Hotelului Carol este amenajat cu sauna, jacuzzi, salon de masaj si sala de fitness. Restaurantul din incinta hotelului are o capacitate de 50 de locuri, un meniu cuprinzator si variat si un decor primitor si elegant.

pret incepand de la 274 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta