Loading

Eforie Nord - au fost gasite 37 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Jennifer
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Jenifer este situat in partea de nord a statiunii Eforie Nord, in vecinatatea emblematicului Hotel Grand, la 7 minute de mers pe jos de plaja si la 50 de metri de centru. Construit in anul 2014, Hotel Jenifer are o arhitectura moderna, cu fatada din sticla si un interior cochet, cu dotari noi si decoratiuni elegante. Hotelul dispune de 20 de camere duble si 3 apartamente, toate prevazute cu TV, minibar, aer conditionat si balcon. Serviciile de servire a mesei sunt oferite in restaurantul propriu Hotelului Jenifer. Hotelul dispune de asemenea de o sala destinata festivitatilor, un bar si o terasa.

pret incepand de la 78 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Venus
12  4 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Venus este localizat in nordul statiunii Eforie Nord, in zona de promenada a falezei, la doar 80 de metri de plaja. Aflat intr-un cadru natural bogat in vegetatie, Hotel Venus este un loc ideal pentru un concediu relaxant cu un buget redus. Cele 115 camere duble puse la dispozitie de Hotel Venus sunt prevazute cu baie proprie, TV, frigider ( se inchiriaza din receptie in limita disponibilitatii) Oaspetii Hotelului Venus pot servi masa in cadrul restaurantului cu terasa din incinta hotelului sau la unul din restaurantele Union, Vraja Marii, Perla Marii si Bran-Brad-Bega in sistem de bonuri valorice.

pret incepand de la 88 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Terra
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Terra este localizat in Eforie Nord, la 600 de metri de plaja, 800 de metri de centru si 250 de metri de gara. Cele 309 de spatii de cazare de care dispune Hotel Terra sunt dotate cu telefon, televizor si frigider. Hotel Terra nu dispune de propriul restaurant, dar masa se poate servi in sistem de bonuri valorice in restaurantele Romanta, Caraiman si Craiova,

pret incepand de la 90 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Ovicris
22  0 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Ovicris 2 stele( fostul hotel Selena) este situat in apropiere de centrul statiunii si de gara Eforie Nord, la 5 minute de plaja. Hotel Ovicris Eforie Nord va ofera cazare in 200 camere duble si 5 triple, toate avand baie proprie. Masa poate fi servita in restaurantul hotelului, care ofera mai multe variante de meniu pentru mic dejun, cina si pranz. Hotel Ovicris Eforie Nord mai dispune de sala de conferinte, bar, terasa, loc de joaca pentru copii si o zona verde destinata relaxarii.

pret incepand de la 96 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Apollo
18  1 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Apollo este situat in Eforie Nord, intr-o zona ferita de agitatie si galagie, la proximativ 400 de metri fata de plaja, in imediata vecinatatea hotelurilor Cupidon, Ovicris si Ibiza. Renovat in anul 2012, Hotel Apollo ofera cazare in 120 de camere, in regim de 3 stele. Toate camerele sunt dotate cu televizor, aer conditionat, minibar, telefon, internet, baie si balcon. Pe langa serviciul de cazare, Hotel Apollo Eforie Nord dispune si de restaurant, terasa, piscina pentru adulti si copii si loc de joaca.

pret incepand de la 98 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Arta
13  0 
Hotel Arta   
Constanta, Eforie Nord    

- 42 de camere duble - restaurant, terasa, gradina - incalzire centrala, parcare - internet wireless

pret incepand de la 100 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Fabulos 8,7
Hotel Minerva
25  2 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Minerva Eforie Nord este construit pe ramura nordica a falezei statiunii, intr-o zona bogata in vegetatie, inconjurat de un generos spatiu verde. Capacitatea totala de cazare a Hotelului Minerva este de 232 de locuri in 116 camere, dintre care 10 recent modernizate, in prezent fiind prevazute cu mobilier nou si balcon cu vedere la mare. Toate camerele au in dotare TV si baie proprie, dar doar jumatate dintre acestea au balcon. De asemenea, oaspetii hotelului au posibilitatea de a inchiria frigidere de la receptie. Serviciile de masa sunt oferite de Hotel Minerva in propriul restaurant, sau la unul dintre restaurantele: Venus, Union, Vraja Marii, Perla Marii si Bran-Brad-Bega, in sistem de bonuri valorice.

pret incepand de la 102 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,2
Hotel Cupidon
13  1 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Cupidon este localizat la 350 de metri de mare si 100 de metri de Lacul Techirghiol, in vecinatatea hotelurilor Ovicris, Doneli si Fortuna. Cele 126 de camere de care dispune Hotel Cupidon au fost renovate complet in anul 2017 si sunt prevazute cu balcon, aer conditionat, internet wireless, TV si minifrigider. Hotel Cupidon nu are restaurant propriu, serviciile de masa fiind asigurate in restaurantele Panoramic, Donelli, Acapulco, Litoral si Roxana.

pret incepand de la 106 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Fabulos 8,7
Hotel Grand
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Grand este unul dintre hotelurile nou construite in Eforie Nord, fiind inaugurat in anul 2012. Fiind situat la 150 de metri de plaja si in imediata vecinatate a Sanatoriului Grand, Hotel Grand Eforie Nord este o locatie potrivita atat pentru turistii care vor sa isi petreaca intreg sejurul pe plaja, dar si pentru cei care viziteaza statiunea cu scopul recuperarii medicale. Cele 50 de camere puse la dispozitie de Hotel Grand sunt decorate in tandem cu specificul hotelului, inspirand relaxare, echilibru si confort. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu mobilier nou, cada cu hidromasaj si cu toate dotarile specifice standardului de 3 stele. Centrul SPA din incinta Hotelului Grand dispune de sauna, jacuzzi si camera de relaxare. Hotel Grand ofera oaspetilor sai acces la urmatoarele facilitati (in mod gratuit sau contra cost) : sala de fitness, salon de cosmetica, masaj, SPA, piscina, parcare gratuita si sala de conferinte.

pret incepand de la 110 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Coral
Constanta, Eforie Nord    

Constructia Hotelului Coral a fost finalizata in anul 2009, lucru ce face din acest hotel o noutate pe piata locala. Situat in statiunea balneoclimaterica Eforie Nord, Hotel Coral se adreseaza atat turistilor care viziteaza statiunea pentru plaja, dar si acelora care vin pe litoral pentru tratamente de recuperare, in statiune aflandu-se numeroase centre de tratament balnear. Cele 58 de camere de care dispune Hotel Coral se inalta pe 6 etaje si sunt foarte spatioase, cu dotari moderne, mobilier nou, decor in culori naturale, totul imbinandu-se intr-o atmosfera intima, relaxanta si reconfortanta. Hotel Coral nu dispune de restaurant propriu, dar datorita pozitiei centrale, turistii cazati aici pot alege dintre numeroasele terase si restaurante din apropiere.

pret incepand de la 132 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta