Loading

Eforie Nord - au fost gasite 27 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Arta
13  0 
Hotel Arta   
Constanta, Eforie Nord    

- 42 de camere duble - restaurant, terasa, gradina - incalzire centrala, parcare - internet wireless

pret incepand de la 56 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Fabulos 8,7
Hotel Ovicris
22  0 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Ovicris 2 stele( fostul hotel Selena) este situat in apropiere de centrul statiunii si de gara Eforie Nord, la 5 minute de plaja. Hotel Ovicris Eforie Nord va ofera cazare in 200 camere duble si 5 triple, toate avand baie proprie. Masa poate fi servita in restaurantul hotelului, care ofera mai multe variante de meniu pentru mic dejun, cina si pranz. Hotel Ovicris Eforie Nord mai dispune de sala de conferinte, bar, terasa, loc de joaca pentru copii si o zona verde destinata relaxarii.

pret incepand de la 70 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Apollo
18  1 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Apollo este situat in Eforie Nord, intr-o zona ferita de agitatie si galagie, la proximativ 400 de metri fata de plaja, in imediata vecinatatea hotelurilor Cupidon, Ovicris si Ibiza. Renovat in anul 2012, Hotel Apollo ofera cazare in 120 de camere, in regim de 3 stele. Toate camerele sunt dotate cu televizor, aer conditionat, minibar, telefon, internet, baie si balcon. Pe langa serviciul de cazare, Hotel Apollo Eforie Nord dispune si de restaurant, terasa, piscina pentru adulti si copii si loc de joaca.

pret incepand de la 82 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Minerva
25  2 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Minerva Eforie Nord este construit pe ramura nordica a falezei statiunii, intr-o zona bogata in vegetatie, inconjurat de un generos spatiu verde. Capacitatea totala de cazare a Hotelului Minerva este de 232 de locuri in 116 camere, dintre care 10 recent modernizate, in prezent fiind prevazute cu mobilier nou si balcon cu vedere la mare. Toate camerele au in dotare TV si baie proprie, dar doar jumatate dintre acestea au balcon. De asemenea, oaspetii hotelului au posibilitatea de a inchiria frigidere de la receptie. Serviciile de masa sunt oferite de Hotel Minerva in propriul restaurant, sau la unul dintre restaurantele: Venus, Union, Vraja Marii, Perla Marii si Bran-Brad-Bega, in sistem de bonuri valorice.

pret incepand de la 88 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,2
Hotel Terra
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Terra este localizat in Eforie Nord, la 600 de metri de plaja, 800 de metri de centru si 250 de metri de gara. Cele 309 de spatii de cazare de care dispune Hotel Terra sunt dotate cu telefon, televizor si frigider. Hotel Terra nu dispune de propriul restaurant, dar masa se poate servi in sistem de bonuri valorice in restaurantele Romanta, Caraiman si Craiova,

pret incepand de la 90 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Coral
Constanta, Eforie Nord    

Constructia Hotelului Coral a fost finalizata in anul 2009, lucru ce face din acest hotel o noutate pe piata locala. Situat in statiunea balneoclimaterica Eforie Nord, Hotel Coral se adreseaza atat turistilor care viziteaza statiunea pentru plaja, dar si acelora care vin pe litoral pentru tratamente de recuperare, in statiune aflandu-se numeroase centre de tratament balnear. Cele 58 de camere de care dispune Hotel Coral se inalta pe 6 etaje si sunt foarte spatioase, cu dotari moderne, mobilier nou, decor in culori naturale, totul imbinandu-se intr-o atmosfera intima, relaxanta si reconfortanta. Hotel Coral nu dispune de restaurant propriu, dar datorita pozitiei centrale, turistii cazati aici pot alege dintre numeroasele terase si restaurante din apropiere.

pret incepand de la 100 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Cupidon
13  1 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Cupidon este localizat la 350 de metri de mare si 100 de metri de Lacul Techirghiol, in vecinatatea hotelurilor Ovicris, Doneli si Fortuna. Cele 126 de camere de care dispune Hotel Cupidon au fost renovate complet in anul 2017 si sunt prevazute cu balcon, aer conditionat, internet wireless, TV si minifrigider. Hotel Cupidon nu are restaurant propriu, serviciile de masa fiind asigurate in restaurantele Panoramic, Donelli, Acapulco, Litoral si Roxana.

pret incepand de la 106 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Fabulos 8,7
Hotel Club Anca
2  1 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Anca este localizat pe malul Lacului Belona, in Eforie Nord, la 5 minute de mers pe jos fata de centrul orasului, la 100 de metri de plaja. Avand o capacitate de cazare de 89 de locuri, Hotel Anca dispune de 45 de camere dotate cu aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, frigider de tip minibar, seif si internet wireless. Hotel Anca pune la dispozitia turistilor un bar de zi, o terasa, un loc de joaca, mese de biliard si ping pong si parcare.

pret incepand de la 122 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Smarald
1  0 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Smarald a fost situat pe faleza la 80 de metri de plaja in Eforie Nord. Constructia Hotelului Smarald a fost finalizata in anul 2008, astfel fiind un hotel nou, modern si de actualitate in ceea ce priveste designul, decorul si dotarile. Hotel Smarald Eforie Nord are o capacitate de cazare de 60 de locuri in 30 de spatii de cazare, dotate in conformitate cu standardul de 3 stele cu : baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, TV, minibar, aer-conditionat, balcon si internet gratuit. Pentru o vacanta relaxanta, fara cusur, Hotel Smarald pune la dispozitie clientilor sai un restaurant, terasa la etajul 4, bar, lobby-bar, Wi-Fi gratuit, parcare supravegheata video si seif in receptie.

pret incepand de la 124 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Superb 9,0
Hotel Traian
2  2 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Traian este amplasat la 50 de metri de Lacul Techirghiol, in Eforie Nord, la o distanta de 500 de metri de plaja, cativa pasi de centru si in apropierea magazinului Lidl. In cadrul Hotelului Traian este amenajata o baza de tratament care asigura diferite tratamente si proceduri medicale. Construit pe 9 etaje, Hotel Traian dispune de 219 camere standard si 10 apartamente, dotate cu balcon, grup sanitar propriu cu dus, TV, minibar si aer conditionat. Restaurantul din incinta Hotelului Traian are o capacitate de 300 de locuri, un bar de zi, sala de receptii si conferinte.

pret incepand de la 132 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Bine 7,9