Loading

Eforie Nord - au fost gasite 49 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Belvedere
22  1 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Belvedere este unul dintre hotelurile cu incadrare la standardul de 2 stele din statiunea Eforie Nord, remarcandu-se prin camerele spatioase si curate Cele 118 camere duble de care dispune Hotel Belvedere Eforie Nord sunt dotate cu frigider, baie cu dus, balcon si TV. Hotel Belvedere este prevazut cu un restaurant cu linie de autoservire, terasa si bar. Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile. Se accepta cazare cu animale de companie.

pret incepand de la 60 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Diana
12  3 
Constanta, Eforie Nord    

Principalul avantaj al Hotelului Diana este locatia acestuia, fiind amplasat chiar pe faleza statiunii Eforie Nord, in apropierea Hotelului Union, la o distanta de doar 80 de metri de plaja. Hotel Diana dispune de 132 de spatii de cazare, dotate conform standardului de 2 stele, cu TV si baie proprie. Este posibila suplimentarea dotarilor camerelor cu frigidere, in limita disponibiliatii, contra cost. Hotel Diana Eforie Nord nu are propriul restaurant, serviciile de masa fiind oferite la restaurantul hotelului Venus, in sistem de bonuri valorice.

pret incepand de la 66 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,1
Hotel Dunarea
36  4 
Constanta, Eforie Nord    

Complexul hotelier Dunarea este situat in sudul statiunii Eforie Nord, in vecinatatea garii CFR, la 900 de metri de plaja. Intregul Complex Dunarea se intinde pe o suprafata de 20.000 mp si este incadrat de multa vegetatie, aer curat si liniste. Complex Dunarea ofera cazare in 300 de camere si apartamente repartizate in 23 de vile renovate recent, in anul 2009. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie proprie cu uscator de par si cabina de dus, televizor, telefon, minibar si aer conditionat. Pe tot parcursul sezonului estival, in incinta Complexului Hotelier Dunarea, este organizat un program zilnic cu numeroase activitati, cursuri si ateliere pentru cei mici. In timp ce copiii isi fac prieteni noi, parintii lor si alte persoane adulte pot participa la petreceri cu karaoke, seri muzicale, seri festive cu ansambluri folclorice, discoteca in aer liber si cine festive. Serviciile de masa sunt asigurate in cadrul restaurantului cu linie de autoservire din incinta Complexului Dunarea. Complex Dunarea Eforie Nord dispune de piscina pentru adulti si copii, 3 locuri de joaca, parcare, baruri, plaja privata si terasa.

pret incepand de la 66 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Ovicris
22  0 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Ovicris 2 stele( fostul hotel Selena) este situat in apropiere de centrul statiunii si de gara Eforie Nord, la 5 minute de plaja. Hotel Ovicris Eforie Nord va ofera cazare in 200 camere duble si 5 triple, toate avand baie proprie. Masa poate fi servita in restaurantul hotelului, care ofera mai multe variante de meniu pentru mic dejun, cina si pranz. Hotel Ovicris Eforie Nord mai dispune de sala de conferinte, bar, terasa, loc de joaca pentru copii si o zona verde destinata relaxarii.

pret incepand de la 66 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Jennifer
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Jenifer este situat in partea de nord a statiunii Eforie Nord, in vecinatatea emblematicului Hotel Grand, la 7 minute de mers pe jos de plaja si la 50 de metri de centru. Construit in anul 2014, Hotel Jenifer are o arhitectura moderna, cu fatada din sticla si un interior cochet, cu dotari noi si decoratiuni elegante. Hotelul dispune de 20 de camere duble si 3 apartamente, toate prevazute cu TV, minibar, aer conditionat si balcon. Serviciile de servire a mesei sunt oferite in restaurantul propriu Hotelului Jenifer. Hotelul dispune de asemenea de o sala destinata festivitatilor, un bar si o terasa.

pret incepand de la 68 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Apollo
18  1 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Apollo este situat in Eforie Nord, intr-o zona ferita de agitatie si galagie, la proximativ 400 de metri fata de plaja, in imediata vecinatatea hotelurilor Cupidon, Ovicris si Ibiza. Renovat in anul 2012, Hotel Apollo ofera cazare in 120 de camere, in regim de 3 stele. Toate camerele sunt dotate cu televizor, aer conditionat, minibar, telefon, internet, baie si balcon. Pe langa serviciul de cazare, Hotel Apollo Eforie Nord dispune si de restaurant, terasa, piscina pentru adulti si copii si loc de joaca.

pret incepand de la 70 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Valul Magic
10  0 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Valul Magic este situat la 100 de metri de plaja, in centrul statiunii Eforie Nord, langa renumitul Hotel Europa. Punand la dispozitie 58 de spatii de cazare prevazute cu mobilier modern, frigider, TV, balcon,si aer conditionat, Hotel Valul Magic se incadreaza in standardul de 3 stele. Serviciile de masa sunt oferite in cadrul restaurantului propriu hotelului Valul Magic sau la autoservirea Belvedere din Eforie Nord in sistem de tichete valorice.

pret incepand de la 74 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Venus
12  4 
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Venus este localizat in nordul statiunii Eforie Nord, in zona de promenada a falezei, la doar 80 de metri de plaja. Aflat intr-un cadru natural bogat in vegetatie, Hotel Venus este un loc ideal pentru un concediu relaxant cu un buget redus. Cele 115 camere duble puse la dispozitie de Hotel Venus sunt prevazute cu baie proprie, TV, frigider ( se inchiriaza din receptie in limita disponibilitatii) Oaspetii Hotelului Venus pot servi masa in cadrul restaurantului cu terasa din incinta hotelului sau la unul din restaurantele Union, Vraja Marii, Perla Marii si Bran-Brad-Bega in sistem de bonuri valorice.

pret incepand de la 74 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Vila Seven Tons
Constanta, Eforie Nord    

pret incepand de la 76 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Astoria
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Astoria este localizat in Eforie Nord, pe faleza statiunii, in zona Debarcaderelor, la doar 2 minute de mers pe jos de plaja. Cele 97 de spatii de cazare care intra in componenta Hotelului Astoria (apartamente, camere duble si single) sunt decorate simplu dar in acelasi timp elegant si sunt echipatecu dotari moderne, potrivite standardului de 3 stele aferent hotelului. Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces pe baza de cartela magnetica, TV, minibar, aer conditionat, grup sanitar si cada, telefon si balcon individual cu vedere la mare. Restaurantul din incinta Hotelului Astoria Eforie Nord are un meniu variat care cuprinde preparate din bucataria romaneasca, retete internationale si produse din peste si fructe de pare. Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri si este prevazut cu o linie de autoservire si terasa in aer liber, inconjurata de o gradina colorata de vara. Oaspetii Hotelului Astoria se pot destinde prin sport, pe terenul de tenis din incinta proprietatii, iar cei mici isi pot petrece timpul liber la locul de joaca Pentru cursuri, conferinte si alte evenimente corporate, Hotel Astoria a amenajat doua sali de conferinte cu capacitati de 60 si respectiv de 20 de locuri, prevazute cu videoproiectoare si sisteme de sonorizare.

pret incepand de la 76 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta