Loading

Jupiter - au fost gasite 10 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Iris Nalba Mimoza
17  3 
Constanta, Jupiter    

Hotel Iris este format din doua cladiri, Iris si Mimoza, gazduind impreuna pana la 250 de oaspeti in camere duble si aparamente. Hotelul este localizat in centrul statiunii Jupiter la 80 de metri de plaja. Toate spatiile de cazare din incinta Hotelului Iris Jupiter au in dotare TV, minibar, aer conditionat si baie proprie. Turistii cazati la Hotel Iris pot servi masa la restaurantul din incinta complexului turistic, prevazut cu o terasa spatioasa inconjurata de vegetatie exotica. Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri. Cei mai mici dintre oaspetii hotelului au acces la un loc de joaca colorat si educativ, unde se organizeaza diferite activitati si ateliere de creatie.

pret incepand de la 90 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Fabulos 8,6
Hotel Topaz
5  1 
Constanta, Jupiter    

Hotel Topaz este pozitionat in zona limitrofa dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter, la 50 de metri de tarmul marii, in imediata vecinatate a hotelurilor Opal si California. Dintre cele 83 de camere duble de care dispune Hotel Topaz, 35 sunt prevazute cu aer conditionat. Toate camerele sunt dotate cu TV, frigider si baie proprie cu dus. Oaspetii Hotelului Topaz pot servi masa la restaurantul hotelului. Hotelul are in alcatuire un teren de tenis si un bar de zi.

pret incepand de la 98 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,0
Hotel Majestic
6  2 
Constanta, Jupiter    

Hotel Majestic este localizat in nordul statiunii Jupiter, aproape de intrarea in statiunea Neptun, pe malul lacului, la aproximativ 300 de metri de plaja. Renovat in 2003, Hotel Majestic pune la dispozitia oaspetilor sai camere decorate modern, cu mobilier si dotari noi. Hotel Majestic detine propriul restaurant, piscina, un bar, terase, loc de joaca pentru copii si o frumoasa gradina cu plante exotice.

pret incepand de la 106 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Bine 7,8
Hotel Cometa
33  3 
Constanta, Jupiter    

Hotel Cometa beneficiaza de o pozitionare privilegiata la numai 20 de metri de plaja, fiind construit pe faleza statiunii Jupiter, langa Hotel Olimpic. Desi Hotel Cometa este clasificat la 2 stele, ofera cazare si in camere amenajate si dotate conform standardului de 3 stele, punand la dispozitie un total de 200 de spatii de cazare. Toate camerele dispun de TV, frigobar, baie individuala, balcon si aer conditionat. Hotel Cometa Jupiter nu destine propriul restaurant, insa poate asigura serviciile de servire a mesei, in sistem de bonuri valorice valabile la cel putin 3 restaurante din vecinatatea hotelului. Hotelul dispune de bar de zi si parcare.

pret incepand de la 120 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Fabulos 8,9
Hotel Opal
16  0 
Hotel Opal   
Constanta, Jupiter    

Situat chiar pe faleza din nordul statiunii Cap Aurora, la numai 50 de metri de plaja, Hotel Opal ofera cazare in 231 camere si apartamente, dintre care 150 cu vedere ampla spre mare. Hotel Opal detine propriul restaurant, prevazut cu doua terase cu vedere la mare, ambele imprejmuite de mult spatiu verde. Pentru organizarea de evenimente corporate Hotel Opal pune la dispozitie 4 sali de conferinta. Cei mai mici dintre oaspeti au acces la locul de joaca, iar entuziasmatii sportului se pot relaxa pe terenul de tenis amplasat in spatele hotelului Hotel Opal mai pune la dispozitia oaspetilor sai parcare, internet wireless in spatiile publice si un bar cu terasa.

pret incepand de la 124 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Rio
Hotel Rio   
Constanta, Jupiter    

Hotel Rio este situat la intrarea sudica in statiunea Jupiter, venind dinspre Cap Aurora, la o distanta de 50 de metri de plaja. Inaugurat in 2004, Hotel Rio Jupiter este un hotel nou, modern si ofera cazare in 39 de camere duble, 2 camere single si 18 garsoniere. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu baie proprie cu dus, TV color/ cablu, minibar, telefon, internet wireless, aer conditionat (doar in camerele de la etaj ) si balcon. Hotel Rio detine un bar de zi si un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri.

pret incepand de la 196 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Tismana
25  1 
Constanta, Jupiter    

Hotel Tismana, parte a Complexului hotelier Tismana, este localizat in nordul statiunii Jupiter, pe malul Lacului Tismana, la o distanta de 400 de metri de plaja. Complexul Tismana are in alcatuire numeroase piscine pentur copii si adulti, fantani arteziene, terenuri de sport, loc de joaca pentru copii, bar cu biliard, restaurant si pizzerie. Cele 5 vile din care este format Hotel Tismana dispun de un total de 247 camere duble si 12 apartamente, toate prevazute cu mobilier nou, balcon si dotari moderne.

pret incepand de la 198 Lei camera / noapte
  • All inclusive
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Delta
13  0 
Constanta, Jupiter    

Hotel Delta formeaza, impreuna cu Hotel California, un complex turistic generos din punct de vedere al facilitatilor si serviciilor, punand la dispozitia turistilor, pe langa facilitatile de cazare, si servicii de servire a mesei, plaja privata, piscina, terasa, loc de joaca pentru copii si multe altele. Hotel Delta insumeaza 330 de camere, majoritatea cu o vedere incantatoare spre mare, avand in vedere ca hotelul este pozitionat la doar 50 de metri distanta de plaja. Toate spatiile de cazare sunt renovate si modernizate recent si sunt prevazute cu TV, baie proprie cu dus, minibar, internet, WiFi, telefon, aer conditionat si balcon. Oaspetii Hotelului Delta vor servi micul dejun si pranzul la restaurantul din incinta hotelului, iar pentru cina se vor putea orienta, in urma unei rezervari in prealabil, catre unul dintre restaurantele California, Delta, Cucina Italiana si Fish&Grill, in sistem de bonuri valorice.

pret incepand de la 374 Lei camera / noapte
  • All inclusive
Vezi oferta
Foarte bine 8,1
Hotel Olimpic
45  3 
Constanta, Jupiter     Pe plaja

Hotel Olimpic 3 stele este pozitionat in centrul statiunii Jupiter, in imediata apropiere a plajei. Hotelul a fost renovat si modernizat in anul 2010, cand a fost clasificat la categoria 3 stele. Hotel Olimpic va ofera 200 de spatii de cazare distribuite pe 8 etaje. Prin arhitectura si pozitionarea hotelului, camerele beneficiaza de vedere panoramica spre Marea Neagra si catre lacul de agrement Tismana. Camerele hotelului Olimpic sunt renovate integral si sunt dotate cu mobilier nou, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, aer conditionat, internet wireless, TV si cablu, frigider, baie proprie cu cabina de dus si balcon. Restaurantul hotelului se afla la 20 de metri de plaja, oferind o priveliste minunata catre Marea Neagra. Restaurantul serveste o gama variata de preparate culinara inspirate din bucataria romaneasca si cea internationala, produse din peste, dar si produse de patiserie si cofetarie. Pe plaja sunt amenajate un loc de joaca pentru copii si o terasa.

pret incepand de la 386 Lei camera / noapte
  • All inclusive
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel California
10  3 
Constanta, Jupiter    

Hotel California este localizat in zona limitrofa a statiunii Cap Aurora, spre intrarea in statiunea Jupiter, pe faleza, la o distanta de aproximativ 30 de metri fata de plaja. Spatiile de cazare de care dispune Hotel California sunt in numar de 114, toate prevazute cu baie cu dus, TV, minibar, internet WiFi, telefon, aer conditionat si balcon cu scaune si mese. Hotel California detine propriul restaurant cu specific romanesc si o terasa-restaurant cu specific italian. Pentru relaxare, Hotel California pune la dispozitia oaspetilor sai o sauna, piscina pentru adulti si pentru copii, jauzzi si doua locuri de joaca.

pret incepand de la 414 Lei camera / noapte
  • All inclusive
Vezi oferta
Bine 7,8