Loading

Jupiter - au fost gasite 5 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Majestic
6  2 
Constanta, Jupiter    

Hotel Majestic este localizat in nordul statiunii Jupiter, aproape de intrarea in statiunea Neptun, pe malul lacului, la aproximativ 300 de metri de plaja. Renovat in 2003, Hotel Majestic pune la dispozitia oaspetilor sai camere decorate modern, cu mobilier si dotari noi. Hotel Majestic detine propriul restaurant, piscina, un bar, terase, loc de joaca pentru copii si o frumoasa gradina cu plante exotice.

pret incepand de la 96 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Bine 7,8
Hotel Cometa
33  3 
Constanta, Jupiter    

Hotel Cometa beneficiaza de o pozitionare privilegiata la numai 20 de metri de plaja, fiind construit pe faleza statiunii Jupiter, langa Hotel Olimpic. Desi Hotel Cometa este clasificat la 2 stele, ofera cazare si in camere amenajate si dotate conform standardului de 3 stele, punand la dispozitie un total de 200 de spatii de cazare. Toate camerele dispun de TV, frigobar, baie individuala, balcon si aer conditionat. Hotel Cometa Jupiter nu destine propriul restaurant, insa poate asigura serviciile de servire a mesei, in sistem de bonuri valorice valabile la cel putin 3 restaurante din vecinatatea hotelului. Hotelul dispune de bar de zi si parcare.

pret incepand de la 120 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Fabulos 8,9
Hotel Tismana
25  1 
Constanta, Jupiter    

Hotel Tismana, parte a Complexului hotelier Tismana, este localizat in nordul statiunii Jupiter, pe malul Lacului Tismana, la o distanta de 400 de metri de plaja. Complexul Tismana are in alcatuire numeroase piscine pentur copii si adulti, fantani arteziene, terenuri de sport, loc de joaca pentru copii, bar cu biliard, restaurant si pizzerie. Cele 5 vile din care este format Hotel Tismana dispun de un total de 247 camere duble si 12 apartamente, toate prevazute cu mobilier nou, balcon si dotari moderne.

pret incepand de la 198 Lei camera / noapte
  • All inclusive
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Delta
13  0 
Constanta, Jupiter    

Hotel Delta formeaza, impreuna cu Hotel California, un complex turistic generos din punct de vedere al facilitatilor si serviciilor, punand la dispozitia turistilor, pe langa facilitatile de cazare, si servicii de servire a mesei, plaja privata, piscina, terasa, loc de joaca pentru copii si multe altele. Hotel Delta insumeaza 330 de camere, majoritatea cu o vedere incantatoare spre mare, avand in vedere ca hotelul este pozitionat la doar 50 de metri distanta de plaja. Toate spatiile de cazare sunt renovate si modernizate recent si sunt prevazute cu TV, baie proprie cu dus, minibar, internet, WiFi, telefon, aer conditionat si balcon. Oaspetii Hotelului Delta vor servi micul dejun si pranzul la restaurantul din incinta hotelului, iar pentru cina se vor putea orienta, in urma unei rezervari in prealabil, catre unul dintre restaurantele California, Delta, Cucina Italiana si Fish&Grill, in sistem de bonuri valorice.

pret incepand de la 374 Lei camera / noapte
  • All inclusive
Vezi oferta
Foarte bine 8,1
Hotel California
10  3 
Constanta, Jupiter    

Hotel California este localizat in zona limitrofa a statiunii Cap Aurora, spre intrarea in statiunea Jupiter, pe faleza, la o distanta de aproximativ 30 de metri fata de plaja. Spatiile de cazare de care dispune Hotel California sunt in numar de 114, toate prevazute cu baie cu dus, TV, minibar, internet WiFi, telefon, aer conditionat si balcon cu scaune si mese. Hotel California detine propriul restaurant cu specific romanesc si o terasa-restaurant cu specific italian. Pentru relaxare, Hotel California pune la dispozitia oaspetilor sai o sauna, piscina pentru adulti si pentru copii, jauzzi si doua locuri de joaca.

pret incepand de la 374 Lei camera / noapte
  • All inclusive
Vezi oferta
Bine 7,8