Loading

Mangalia - au fost gasite 3 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Corsa
6  0 
Constanta, Mangalia     Situat intre 0m-100m de plaja

Hotel Corsa este situat pe faleza orasului Mangalia, in vecinatatea Hotelului Solymar, la doar 2 minute de plaja. Cele 48 de camere si apartamente care intra in alcatuirea Hotelului Corsa sunt prevazute cu TV aer conditionat, telefon si baie proprie. Pentru organizarea evenimentelor corporate, salonul de mic dejun din incinta Hotelului Corsa Mangalia se transforma intr-o sala de conferinte moderna, cu o capacitate de 140 de locuri.

pret incepand de la 142 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,7
Hotel Solymar
Constanta, Mangalia    

Hotel Solymar este o unitate de cazare noua pe piata hoteliera dn orasul Mangalia, situat la 50 de metri de centrul orasului si 20 de metri de plaja, distanta ce poate fi parcursa in 2 minute. Cele 54 de camere de care dispune Hotel Solymar sunt prevazute cu dotari moderne si au un design simplu si elegant. Toate spatiile de cazare au in dotare mobilier nou, sistem de climatizare, minibar, TV, telefon, internet wireless si baie proprie cu dus. La etajul doi al Hotelului Solymar Mangalia este amenajata o sala de fitness prevazuta si cu o sauna uscata, facilitati de care oaspetii hotelului beneficiaza in mod gratuit. In incinta Hotelului Solymar se gaseste si un spatiu de joaca pentru copii. Pentru organizare de cursuri, seminarii, intalniri de afaceri si alte evenimente corporate, se poate inchiria sala de conferinte contra cost.

pret incepand de la 154 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Hotel Paradiso
20  2 
Constanta, Mangalia    

Hotel Paradiso este situat in orasul Mangalia, pe faleza, la doar 25 de metri de plaja si are in alcatuire 273 de camere, toate orientate catre mare, fiecare oferind o priveliste ampla asupra zonei de coasta. Toate spatiile de cazare din incinta Hotelului Paradiso Mangalia au fost renovate recent, in anul 2006, ulterior fiind dotate cu mobilier nou, baie cu dus, TV, telefon, frigider, aer conditionat si internet wireless si uscator de par. Incepand cu anul 2007 Hotel Paradiso dispune de o piscina moderna, imprejmuita cu 200 de locuri destinate bailor de soare, iar cand vremea nu este prietenoasa, oaspetii hotelului se pot relaxa inotand in piscina cu apa de mare filtrata si incalzita din interiorul hotelului. In incinta Hotelului Paradiso Mangalia functioneaza o baza de tratament, oferind astfel turistilor ocazai de a se destinde prin intermediul diferitelor tipuri de masaj, sau de a urma tratamente medicale de recuperare. Pentru servirea mesei, oaspetii Hotelului paradiso pot vizita restaurantul Hotelului, unde pot lua masa in interior, sau pe terasa.

pret incepand de la 252 Lei camera / noapte
  • Demipensiune
Vezi oferta
Fabulos 8,8