Loading

Saturn - au fost gasite 14 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Mures
13  0 
Constanta, Saturn    

Hotel Mures Saturn este pozitionat in centrul statiunii, la doar 50 de metri de plaja si este incadrat de hotelurile Siret, Balada, Saturn si Prahova. Fiind inaltat pe 5 etaje, Hotel Mures este deservit de 2 lifturi si dispune de 153 de camere duble dotate in conformitate cu standardul de 2 stele. Hotel Mures dispune de terasa si bar de zi.

pret incepand de la 88 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Prahova
28  2 
Constanta, Saturn    

Hotel Prahova Saturn este localizat in zona centrala a statiunii, la 50 de metri de plaja si este incadrat de Hotel Saturn si Hotel Cerna. In alcatuirea Hotelului Prahova intra 153 de spatii de cazare, un restaurant, terasa de vara, bar de zi si parcare.

pret incepand de la 90 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Aida
46  4 
Hotel Aida   
Constanta, Saturn    

Fiind pozitionat pe faleza statiunii Saturn, la doar 20 de metri de plaja, vis-a-vis de Hotel Saturn si Hotel Prahova, Hotel Aida ofera cazare in 327 de camere duble. Camerele superioare din incinta Hotelului Aida au fost renovate in anul 2016 si sunt utilate conform standardului de 2 stele, cu TV, balcon si baie proprie cu dus. Oaspetii Hotelului Aida Saturn pot opta pentru servirea meselor la restaurantul propriu hotelului, avand o capacitate de 760 de locuri, sau la unul din restaurantele THR Marea Neagra (Balada, Cerna, Hora, Sirena, Aida, Atena, Cleopatra, Prahova, Siret, Tosca)

pret incepand de la 106 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Adria
Constanta, Saturn    

Hotel Adria Saturn este localizat in centrul statiunii, la o distanta de aproximativ 100 de metri de plaja. Deschis in 2007, hotelul dispune de mobilier nou, dotari moderne si ofera servicii de actualitate, la standard de 3 stele. Hotel Adria dispune de 33 de camere, apartamente si garsoniere, toate prevazute cu balcon, baie cu dus, TV, minibar, internet Wi-Fi, telefon si aer conditionat. Restaurantul propriu Hotelului Adria are o capacitate de 48 de locuri la interior, 24 de locuri pe terasa in aer liber si 52 locuri pe terasa acoperita. Pe langa spatiile de cazare, restaurant si terase, Hotel Adria detine si 2 sali de conferinta si o parcare cu 17 locuri.

pret incepand de la 130 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Cerna
23  11 
Constanta, Saturn    

Hotel Cerna este situat in zona limitrofa a plajei, in statiunea Saturn, in imediata vecinatate a Hotelului Hora. Cele 151 de camere duble de care dispune Hotel Cerna au fost complet renovate si modernizate in anul 2004. Jumatate din camere sunt cu vedere spre mare, iar camerele de la parter nu au balcon. Toate spatiile de cazare au in dotare aer conditionat, televizor, minibar, telefon, baie cu dus si uscator de par. Oaspetii Hotelului Cerna beneficiaza de acces gratuit la Aqua Park Balada si acces contra cost la bazele de tratament din incinta hotelurilor Hora, Balada sau Sirena. Pentru servirea mesei, turistii pot alege intre restaurantul fast food Cerna si celelalte restaurante apartinand de THR Marea Neagra.

pret incepand de la 176 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Bine 7,8
Hotel Siret
17  4 
Constanta, Saturn    

Hotel Siret este situat in nordul statiunii Saturn, la 60 de metri de plaja si dispune de 153 de camere duble, dispuse pe 5 etaje. Hotel Siret Saturn a fost reclasificat la 3 stele, in urma renovarilor din ultimii ani. Toate spatiile de cazare din incinta hotelului sunt prevazute cu mobilier nou, aer conditionat, minibar si baie proprie. Pe langa serviciile de cazare, Hotel Siret pune la dispozitia oaspetilor sai un loc de joaca exterior, restaurant, bar, terasa si faciliteaza accesul gratuit la Aqua Park Balada.

pret incepand de la 180 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Hora
7  0 
Hotel Hora   
Constanta, Saturn    

Hotel Hora Saturn este situat la o distanta de numai 20 de metri de tarmul marii, astfel din lobby-ul hotelului se poate iesi direct pe plaja. Hotel Hora pune la dispozitia oaspetilor sai 283 de camere si apartamente, toate cu vedere laterala spre mare. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV, minibar, telefon, baie cu dus, uscator de par si balcon. Pe langa spatiile de cazare, Hotel Hora detine un loc de joaca, o baza de tratament, un restaurant cu terasa, bar, sala de fitness si parcare.

pret incepand de la 190 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,9
Hotel Balada
13  1 
Constanta, Saturn    

Hotel Balada este situat in centrul statiunii Saturn, intr-o zona bogata in vegetatie in apropierea Hotelului Siret. Profitand de faptul ca are iesire directa pe plaja, Hotel Balada detine un parc acvatic cu piscina, terasa, bar si sezlonguri, amenajat pe plaja din fata hotelului. Pe langa piscina, oaspetii Hotelului Balada beneficiaza de acces la centrul fitness si baza de tratament. Hotel Balada ofera cazare in 269 de camere duble si 14 apartamente dotate cu aer conditionat, minibar, TV, telefon, balcon, baie cu dus si uscator de par. Serviciile de masa sunt oferite in cadrul restaurantului din incinta Hotelului Balada Saturn.

pret incepand de la 190 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,1
Hotel Sirena
16  2 
Constanta, Saturn    

Hotel Sirena este localizat la 20 de metri de plaja, la intrarea nordica in Saturn, in imediata vecinatate a hotelurilor Hora si Balada. Camerele si apartamentele de care dispune Hotel Sirena sunt in numar de 297, sunt dotate cu aer conditionat, minibar, balcon, TV si au fost complet renovate in anul 2006. Hotel Sirena dispune de propria baza de tratament, restaurant, bar si terasa. Oaspetii hotelului beneficiaza de acces gratuit la aqua parcul Balada.

pret incepand de la 190 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,0
Hotel Narcis
40  6 
Constanta, Saturn    

La doar 20 de metri fata de plaja din statiunea Saturn, invecinandu-se cu Hotel Cleopatra si Hotel Semiramis, Hotel Narcis a fost renovat complet in anul 2015 si ofera cazare in conformitate cu standardul de 3 stele. Hotel Narcis are o capacitate de cazare de 654 de locuri in 320 de camere duble. Toate camerele sunt dotate cu baie privata cu dus, aer conditionat, TV, minibar si telefon, iar camerele superioare sunt prevazute si cu balcon. Hotel Narcis dispune de piscina, loc de joaca, parcare si lift.

pret incepand de la 202 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Foarte bine 8,3