Loading

Saturn - au fost gasite 10 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Mures
13  0 
Constanta, Saturn    

Hotel Mures Saturn este pozitionat in centrul statiunii, la doar 50 de metri de plaja si este incadrat de hotelurile Siret, Balada, Saturn si Prahova. Fiind inaltat pe 5 etaje, Hotel Mures este deservit de 2 lifturi si dispune de 153 de camere duble dotate in conformitate cu standardul de 2 stele. Hotel Mures dispune de terasa si bar de zi.

pret incepand de la 76 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Aida
46  4 
Hotel Aida   
Constanta, Saturn    

Fiind pozitionat pe faleza statiunii Saturn, la doar 20 de metri de plaja, vis-a-vis de Hotel Saturn si Hotel Prahova, Hotel Aida ofera cazare in 327 de camere duble. Camerele superioare din incinta Hotelului Aida au fost renovate in anul 2016 si sunt utilate conform standardului de 2 stele, cu TV, balcon si baie proprie cu dus. Oaspetii Hotelului Aida Saturn pot opta pentru servirea meselor la restaurantul propriu hotelului, avand o capacitate de 760 de locuri, sau la unul din restaurantele THR Marea Neagra (Balada, Cerna, Hora, Sirena, Aida, Atena, Cleopatra, Prahova, Siret, Tosca)

pret incepand de la 82 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Semiramis
Constanta, Saturn    

Hotel Semiramis este localizat la limita sudica a statiunii Saturn, spre intrarea in orasul Mangalia, la 50 de metri de plaja, in vecinatatea hotelurilor Narcis si Tosca. Hotel Semiramis dispune de 190 de camere duble prevazute cu aer conditionat, TV, baie cu dus, uscator de par, balcon si Wi-Fi.

pret incepand de la 158 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Hotel Siret
17  4 
Constanta, Saturn    

Hotel Siret este situat in nordul statiunii Saturn, la 60 de metri de plaja si dispune de 153 de camere duble, dispuse pe 5 etaje. Hotel Siret Saturn a fost reclasificat la 3 stele, in urma renovarilor din ultimii ani. Toate spatiile de cazare din incinta hotelului sunt prevazute cu mobilier nou, aer conditionat, minibar si baie proprie. Pe langa serviciile de cazare, Hotel Siret pune la dispozitia oaspetilor sai un loc de joaca exterior, restaurant, bar, terasa si faciliteaza accesul gratuit la Aqua Park Balada.

pret incepand de la 162 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Cerna
23  11 
Constanta, Saturn    

Hotel Cerna este situat in zona limitrofa a plajei, in statiunea Saturn, in imediata vecinatate a Hotelului Hora. Cele 151 de camere duble de care dispune Hotel Cerna au fost complet renovate si modernizate in anul 2004. Jumatate din camere sunt cu vedere spre mare, iar camerele de la parter nu au balcon. Toate spatiile de cazare au in dotare aer conditionat, televizor, minibar, telefon, baie cu dus si uscator de par. Oaspetii Hotelului Cerna beneficiaza de acces gratuit la Aqua Park Balada si acces contra cost la bazele de tratament din incinta hotelurilor Hora, Balada sau Sirena. Pentru servirea mesei, turistii pot alege intre restaurantul fast food Cerna si celelalte restaurante apartinand de THR Marea Neagra.

pret incepand de la 162 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Bine 7,8
Hotel Hora
7  0 
Hotel Hora   
Constanta, Saturn    

Hotel Hora Saturn este situat la o distanta de numai 20 de metri de tarmul marii, astfel din lobby-ul hotelului se poate iesi direct pe plaja. Hotel Hora pune la dispozitia oaspetilor sai 283 de camere si apartamente, toate cu vedere laterala spre mare. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV, minibar, telefon, baie cu dus, uscator de par si balcon. Pe langa spatiile de cazare, Hotel Hora detine un loc de joaca, o baza de tratament, un restaurant cu terasa, bar, sala de fitness si parcare.

pret incepand de la 172 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,9
Hotel Narcis
40  6 
Constanta, Saturn    

La doar 20 de metri fata de plaja din statiunea Saturn, invecinandu-se cu Hotel Cleopatra si Hotel Semiramis, Hotel Narcis a fost renovat complet in anul 2015 si ofera cazare in conformitate cu standardul de 3 stele. Hotel Narcis are o capacitate de cazare de 654 de locuri in 320 de camere duble. Toate camerele sunt dotate cu baie privata cu dus, aer conditionat, TV, minibar si telefon, iar camerele superioare sunt prevazute si cu balcon. Hotel Narcis dispune de piscina, loc de joaca, parcare si lift.

pret incepand de la 184 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Foarte bine 8,3
Hotel Cleopatra
Constanta, Saturn    

Hotel Cleopatra Saturn ofera cazare in 252 camere duble si 24 de apartamente, toate cu dotari specifice clasificarii la 4 stele. Hotelul este localizat la aproximativ 50 de metri de plaja, in vecinatatea bazarului si a parcului de distractii din statiunea Saturn. Cladirea Hotelului Cleopatra este inconjurata de mult spatiu verde si gazduieste, pe langa spatiile de cazare, un salon de masaj, centru fitness, sauna si SPA, fiind o adevarata oaza a relaxarii. Oaspetii Hotelului Cleopatra Saturn beneficiaza de acces gratuit la parcul acvatic propriu hotelului, alcatuit din mai multe piscina, atat pentru adulti, cat si pentru copii, tobogane colorate si jacuzzi. Hotelul dispune si de un loc de joaca pentru copii, restaurant, terasa, bar, parcare si sala de conferinte.

pret incepand de la 200 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Hotel Saturn
6  1 
Constanta, Saturn    

Hotel Saturn este situat in centrul statiunii cu acelasi nume, in municipiul Mangalia, la 150 de metri de plaja. Fiind unul dintre putinele hoteluri de 5 stele din sudul litoralului si primul hotel cu Eticheta Ecologica Europeana, Hotel Saturn este o unitate de cazare cu un caracter aparte. Cele 87 de spatii de cazare de care dispune Hotel Saturn sunt dotate cu TV, cablu TV, telefon, internet, minibar, aer conditionat si incalzire centrala, seif electronic, balcon cu sezlonguri si masuta, grup sanitar cu cada, uscator de par si alte dotari specifice standardului de 5 stele. Pe langa spatiile de cazare Hotel Saturn pune la dispozitia oaspetilor sai un centru SPA cu sala de fitness, sali de masaj, sauna, solar si alte facilitati specifice. Fiind un loc potrivit familiilor cu copii, Hotel Saturn dispune de piscine exterioare pentru copii si adulti, locuri de joaca si o gradina amenajata. Serviciile de masa sunt oferite la restaurantul hotelului cat si pe terasa alaturata piscinei

pret incepand de la 236 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Cupidon
25  1 
Constanta, Saturn    

Hotel Cupidon este pozitionat in centrul statiunii Saturn, la 50 de metri de plaja si ofera servicii de cazare si masa, fiind prevazut cu 187 de camere duble si un restaurant cu terasa si linie de autoservire. Toate camerele puse la dispozitie de Hotel Cupidon au fost renovate in anul 2015, in prezent fiind prevazute cu mobilier nou si dotari moderne, in conformitate cu standardul de 3 stele. Oaspetii Hotelului Cupidon se pot relexa in zona special conceputa pentru recreere, la piscina sau in zona de barbeque. Hotel Cupidon dispune de asemenea si de un loc de joaca si o gradina de vara, unde se desfasoara diferite programe de divertisment pe tot parcursul sezonului estival.

pret incepand de la 364 Lei camera / noapte
  • All inclusive
Vezi oferta
Foarte bine 8,3