Loading

Saturn - au fost gasite 15 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Prahova
28  2 
Constanta, Saturn    

Hotel Prahova Saturn este localizat in zona centrala a statiunii, la 50 de metri de plaja si este incadrat de Hotel Saturn si Hotel Cerna. In alcatuirea Hotelului Prahova intra 153 de spatii de cazare, un restaurant, terasa de vara, bar de zi si parcare.

pret incepand de la 68 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,5
Hotel Mures
13  0 
Constanta, Saturn    

Hotel Mures Saturn este pozitionat in centrul statiunii, la doar 50 de metri de plaja si este incadrat de hotelurile Siret, Balada, Saturn si Prahova. Fiind inaltat pe 5 etaje, Hotel Mures este deservit de 2 lifturi si dispune de 153 de camere duble dotate in conformitate cu standardul de 2 stele. Hotel Mures dispune de terasa si bar de zi.

pret incepand de la 68 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Aida
46  4 
Hotel Aida   
Constanta, Saturn    

Fiind pozitionat pe faleza statiunii Saturn, la doar 20 de metri de plaja, vis-a-vis de Hotel Saturn si Hotel Prahova, Hotel Aida ofera cazare in 327 de camere duble. Camerele superioare din incinta Hotelului Aida au fost renovate in anul 2016 si sunt utilate conform standardului de 2 stele, cu TV, balcon si baie proprie cu dus. Oaspetii Hotelului Aida Saturn pot opta pentru servirea meselor la restaurantul propriu hotelului, avand o capacitate de 760 de locuri, sau la unul din restaurantele THR Marea Neagra (Balada, Cerna, Hora, Sirena, Aida, Atena, Cleopatra, Prahova, Siret, Tosca)

pret incepand de la 74 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Atena
8  2 
Constanta, Saturn    

Hotel Atena este localizat in zona limitrofa a statiunii Saturn, spre intrarea in orasul Mangalia in vecinatatea Hotelului Diana, la aproximativ 50 de metri distanta fata de plaja. Hotel Atena Saturn dispune de 231 de camere duble prevazute cu TV si baie cu dus.

pret incepand de la 78 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,1
Hotel Cerna
23  11 
Constanta, Saturn    

Hotel Cerna este situat in zona limitrofa a plajei, in statiunea Saturn, in imediata vecinatate a Hotelului Hora. Cele 151 de camere duble de care dispune Hotel Cerna au fost complet renovate si modernizate in anul 2004. Jumatate din camere sunt cu vedere spre mare, iar camerele de la parter nu au balcon. Toate spatiile de cazare au in dotare aer conditionat, televizor, minibar, telefon, baie cu dus si uscator de par. Oaspetii Hotelului Cerna beneficiaza de acces gratuit la Aqua Park Balada si acces contra cost la bazele de tratament din incinta hotelurilor Hora, Balada sau Sirena. Pentru servirea mesei, turistii pot alege intre restaurantul fast food Cerna si celelalte restaurante apartinand de THR Marea Neagra.

pret incepand de la 102 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Bine 7,8
Hotel Siret
17  4 
Constanta, Saturn    

Hotel Siret este situat in nordul statiunii Saturn, la 60 de metri de plaja si dispune de 153 de camere duble, dispuse pe 5 etaje. Hotel Siret Saturn a fost reclasificat la 3 stele, in urma renovarilor din ultimii ani. Toate spatiile de cazare din incinta hotelului sunt prevazute cu mobilier nou, aer conditionat, minibar si baie proprie. Pe langa serviciile de cazare, Hotel Siret pune la dispozitia oaspetilor sai un loc de joaca exterior, restaurant, bar, terasa si faciliteaza accesul gratuit la Aqua Park Balada.

pret incepand de la 102 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Cupidon
25  1 
Constanta, Saturn    

Hotel Cupidon este pozitionat in centrul statiunii Saturn, la 50 de metri de plaja si ofera servicii de cazare si masa, fiind prevazut cu 187 de camere duble si un restaurant cu terasa si linie de autoservire. Toate camerele puse la dispozitie de Hotel Cupidon au fost renovate in anul 2015, in prezent fiind prevazute cu mobilier nou si dotari moderne, in conformitate cu standardul de 3 stele. Oaspetii Hotelului Cupidon se pot relexa in zona special conceputa pentru recreere, la piscina sau in zona de barbeque. Hotel Cupidon dispune de asemenea si de un loc de joaca si o gradina de vara, unde se desfasoara diferite programe de divertisment pe tot parcursul sezonului estival.

pret incepand de la 102 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Foarte bine 8,3
Hotel Adria
Constanta, Saturn    

Hotel Adria Saturn este localizat in centrul statiunii, la o distanta de aproximativ 100 de metri de plaja. Deschis in 2007, hotelul dispune de mobilier nou, dotari moderne si ofera servicii de actualitate, la standard de 3 stele. Hotel Adria dispune de 33 de camere, apartamente si garsoniere, toate prevazute cu balcon, baie cu dus, TV, minibar, internet Wi-Fi, telefon si aer conditionat. Restaurantul propriu Hotelului Adria are o capacitate de 48 de locuri la interior, 24 de locuri pe terasa in aer liber si 52 locuri pe terasa acoperita. Pe langa spatiile de cazare, restaurant si terase, Hotel Adria detine si 2 sali de conferinta si o parcare cu 17 locuri.

pret incepand de la 110 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Sirena
16  2 
Constanta, Saturn    

Hotel Sirena este localizat la 20 de metri de plaja, la intrarea nordica in Saturn, in imediata vecinatate a hotelurilor Hora si Balada. Camerele si apartamentele de care dispune Hotel Sirena sunt in numar de 297, sunt dotate cu aer conditionat, minibar, balcon, TV si au fost complet renovate in anul 2006. Hotel Sirena dispune de propria baza de tratament, restaurant, bar si terasa. Oaspetii hotelului beneficiaza de acces gratuit la aqua parcul Balada.

pret incepand de la 164 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,0
Hotel Hora
7  0 
Hotel Hora   
Constanta, Saturn    

Hotel Hora Saturn este situat la o distanta de numai 20 de metri de tarmul marii, astfel din lobby-ul hotelului se poate iesi direct pe plaja. Hotel Hora pune la dispozitia oaspetilor sai 283 de camere si apartamente, toate cu vedere laterala spre mare. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV, minibar, telefon, baie cu dus, uscator de par si balcon. Pe langa spatiile de cazare, Hotel Hora detine un loc de joaca, o baza de tratament, un restaurant cu terasa, bar, sala de fitness si parcare.

pret incepand de la 164 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,9