Loading

Venus - au fost gasite 20 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Sanda
5  0 
Constanta, Venus    

Hotel Sanda este localizat in nordul statiunii Venus, la o distanta de 500 de metri de plaja, in vecinatatea Hotelului Dana. Hotel Sanda a fost recent renovat si dispune de 116 camere si 2 garsoniere utilate modern, cu TV, frigider si baie cu dus. Turistii cazati la acest hotel beneficiaza in mod gratuit de parcare si internet wi-fi in zona receptiei. Hotel Sanda nu detine propriul restaurant, insa pune la dispozitia oaspetilor sai un spatiu amenajat special pentru barbeque si o terasa.

pret incepand de la 80 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Rodica
1  2 
Constanta, Venus    

Hotel Rodica este localizat la aproximativ 400 de metri distanta fata de plaja, in statiunea Venus, in vecinatatea hotelurilor Corina si Sanda. Hotel Rodica dispune de 117 camere duble, dintre care 90 sunt recent renovate. Camerele orientate catre sud sunt prevazute cu balcon spatios cu doua sezlonguri, iar cele orientate spre nord au balcon in stil frantuzesc, redus in dimensiuni. Camerele modernizate din incinta Hotelului Rodica Venus au in dotare TV, internet wireless, racitor, mobilier nou si baie individuala renovata, cu obiecte sanitare moderne. Desi Hotel Rodica nu detine propriul restaurant, turistii cazati aici au posibilitatea de a servi masa la restaurantul hotelului Vulturul sau la restaurant La Foisoare. Hotelul Rodica mai pune la dispozitia oaspetilor sai un bar, o terasa, parcare si un spatiu special amenajat pentru relaxare, prevazut cu masa de biliard.

pret incepand de la 88 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Bine 7,6
Hotel Orlando
2  3 
Constanta, Venus    

Hotel Orlando Venus este situat la 50 de metri de plaja, vis-a-vis de Hotel Calipso si ofera cazare in 80 de camere, dintre care jumatate cu vedere spre mare. Toate camerele de care dispune Hotel Orlano sunt prevazute cu dotari moderne si sunt decorate in culorile marii. Foarte spatioase si recent renovate, camerele au in dotare baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor, uscator de par si internet Wi-Fi gratuit. Oaspetii Hotelului Orlando Venus pot servi masa pe terasa-restaurant din incinta hotelului, aceasta avand o capacitate de 300 de locuri si un meniu alcatuit din preparate apartinand bucatariei romanesti, dar si celei internationale. Hotel Orlando pune la dispozitia turistilor o piscina exterioara imprejmuita de sezlonguri si umbrele, pool bar, parcare, loc de joaca pentru copii si sala de conferinta.

pret incepand de la 100 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Bine 7,1
Hotel Iulia Resort
6  0 
Constanta, Venus    

Hotel Iulia Resort (fost Hotel Florica) este localizat in centrul statiunii Venus, la 140 de metri distanta fata de Plaja Esplanada. Hotel Iulia Resort dispune de aproximativ 200 de camere si garsoniere, toate dotate cu mobilier nou, televizor, minifrigider, balcon si baie proprie. O parte din spatiile de cazare disponibile sunt prevazute cu aer conditionat. Hotel Iulia Resort este alcatuit din doua corpuri de cladire, ambele imprejmuite de spatii verzi generoase, cu pomi fructiferi, diferite flori si mobilier de gradina. Gradina din curtea interioara a fost special conceputa pentru zile relaxante la umbra, atunci cant temperaturile caniculare devin de nesuportat. Turistii cazati la Hotel Iulia Resort pot servi masa in sistem de bonuri valorice la Restaurant Esplanada, Venusian Lounge, Autoservirea Larisa si Cherhanaua Razelm. Alte facilitati si servicii puse la dispozitia oaspetilor de catre Hotel Iulia Resort includ: accesul gratuit la locul de joaca, parcare supravegheata contra cost si posibilitatea organizarii de evenimente corporate in sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri.

pret incepand de la 104 Lei camera / noapte
  • Fisa cont / sejur
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Corina
11  0 
Constanta, Venus    

Hotel Corina este localizat in sudul statiunii Venus, intr-o zona bogata in vegetatie, la o distanta de aproximativ 500 de metri de plaja. Capacitatea de cazare a Hotelului Corina este de 228 locuri in 114 camere duble, toate renovate de curand, prevazute cu balcon, mobilier modern, TV, frigobar, telefon si uscator de par. Hotel Corina Venus ofera oaspetilor sai acces gratuit la internet Wi-Fi. Hotelul detine un bar, o terasa, loc de joaca pentru copii si numeroase foisoare amplasate in gradina. Aceasta unitate nu dispune de propriul restaurant, insa micul dejun se poate servi pe terasa hotelului, iar restul meselor la unul dintre restaurantele aflate in apropiere.

pret incepand de la 104 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Fabulos 8,9
Hotel Raluca
14  1 
Constanta, Venus    

Hotel Raluca este situat in statiunea Venus, vis-a-vis de Hotel Dana, la o distanta de 500 de metri fata de plaja. Constructia hotelului are forma unui amfiteatru, in mijlocul caruia este amenajata o frumoasa gradina japoneza. Hotel Raluca dispune de 132 camere prevazute cu aer conditionat, baie cu dus, minibar, TV si balcon.

pret incepand de la 112 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Fabulos 8,7
Hotel Academy
Constanta, Venus    

pret incepand de la 118 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Vulturul
17  2 
Constanta, Venus    

Hotel Vulturul este situat in centrul statiunii Venus, pe malul Lacului Razelm, la o distanta de 30 de metri de tarmul marii. In urma unui amplu proces de renovare, finalizat in anul 2013, Hotel Vulturul Venus a fost reclasificat la 3 stele, in prezent oferind cazare in 206 camere moderne, cu mobilier si dotari noi. Oaspetii Hotelului Vulturul pot servi masa la restaurantul propriu hotelului. Prevazut cu doua saloane si o terasa, restaurantul are o capacitate totala de 600 de locuri. Hotel Vulturul Venus pune la dispozitia celor veniti la mare in interes de serviciu un centru de conferinte. Hotelul mai dispune si de parcare pazita, lift si internet wireless.

pret incepand de la 132 Lei camera / noapte
  • Demipensiune
Vezi oferta
Foarte bine 8,2
Hotel Dana
21  1 
Hotel Dana   
Constanta, Venus    

Hotel Dana Venus 4 stele este localizat la o distanta de 500 de metri de plaja si 5 minute de mers pe jos pana la faleza, unde sunt situate majoritatea restaurantelor, teraselor si magazinelor. Curtea interioara a Hotelului Dana gazduieste o frumoasa gradina botanica, unde cresc peste 200 de specii de plante. Spatiile de cazare de care dispune Hotel Dana sunt utilate cu dotari moderne, la standarde de 3 si 4 stele, cu aer conditionat frigider, seif si TV. Hotelul este alcatuit din mai multe cladiri, numeroase vile si o cladire principala, totalizand un numar de 252 de camere duble si 24 de apartamente. Oaspetii Hotelului Dana beneficiaza de acces gratuit la arcul acvatic propriu Hotelului Cleopatra Saturn, situat la o distanta de aproximativ 500 de metri. Pe langa toate serviciile si facilitatile mai sus mentionate, Hotel Dana detine doua restaurante si o terasa, un loc de joaca, o sala de fitness si salon de infrumusetare.

pret incepand de la 146 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Superb 9,0
Hotel Favorit
2  0 
Constanta, Venus    

Hotel Favorit 3 stele, este localizat in nordul statiunii Venus, in apropierea intrarii in statiunea Cap Aurora, in imediata vecinatate a Hotelului Sunquest, la o distanta de aproximativ 200 de metri fata de malul marii. In urma unui amplu proces de renovare finalizat in anul 2013, Hotel Favorit ofera cazare in 150 de camere cu mobilier nou si dotari moderne. Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat, minifrigider, balcon si baie cu dus. Desi nu detine propriul restaurant, Hotel Favorit recomanda oaspetilor servirea meselor, in regim a la carte, la restaurantul hotelului Melodia, care se afla la o distanta de doar 200 de metri, pe aceeasi strada. In calitate de clienti ai restaurantului Melodia puteti beneficia de acces gratuit la locul de joaca si la programele artistice organizate pe terasa hotelului Melodia. In incinta Hotelului Favorit este amenajat un bar cu terasa in aer liber.

pret incepand de la 150 Lei camera / noapte
  • Demipensiune
Vezi oferta
Exceptional 9,8