Loading

Venus - au fost gasite 18 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Sanda
5  0 
Constanta, Venus    

Hotel Sanda este localizat in nordul statiunii Venus, la o distanta de 500 de metri de plaja, in vecinatatea Hotelului Dana. Hotel Sanda a fost recent renovat si dispune de 116 camere si 2 garsoniere utilate modern, cu TV, frigider si baie cu dus. Turistii cazati la acest hotel beneficiaza in mod gratuit de parcare si internet wi-fi in zona receptiei. Hotel Sanda nu detine propriul restaurant, insa pune la dispozitia oaspetilor sai un spatiu amenajat special pentru barbeque si o terasa.

pret incepand de la 90 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Rodica
1  2 
Constanta, Venus    

Hotel Rodica este localizat la aproximativ 400 de metri distanta fata de plaja, in statiunea Venus, in vecinatatea hotelurilor Corina si Sanda. Hotel Rodica dispune de 117 camere duble, dintre care 90 sunt recent renovate. Camerele orientate catre sud sunt prevazute cu balcon spatios cu doua sezlonguri, iar cele orientate spre nord au balcon in stil frantuzesc, redus in dimensiuni. Camerele modernizate din incinta Hotelului Rodica Venus au in dotare TV, internet wireless, racitor, mobilier nou si baie individuala renovata, cu obiecte sanitare moderne. Desi Hotel Rodica nu detine propriul restaurant, turistii cazati aici au posibilitatea de a servi masa la restaurantul hotelului Vulturul sau la restaurant La Foisoare. Hotelul Rodica mai pune la dispozitia oaspetilor sai un bar, o terasa, parcare si un spatiu special amenajat pentru relaxare, prevazut cu masa de biliard.

pret incepand de la 92 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Bine 7,6
Vila Mioara
Constanta, Venus    

pret incepand de la 112 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Corina
11  0 
Constanta, Venus    

Hotel Corina este localizat in sudul statiunii Venus, intr-o zona bogata in vegetatie, la o distanta de aproximativ 500 de metri de plaja. Capacitatea de cazare a Hotelului Corina este de 228 locuri in 114 camere duble, toate renovate de curand, prevazute cu balcon, mobilier modern, TV, frigobar, telefon si uscator de par. Hotel Corina Venus ofera oaspetilor sai acces gratuit la internet Wi-Fi. Hotelul detine un bar, o terasa, loc de joaca pentru copii si numeroase foisoare amplasate in gradina. Aceasta unitate nu dispune de propriul restaurant, insa micul dejun se poate servi pe terasa hotelului, iar restul meselor la unul dintre restaurantele aflate in apropiere.

pret incepand de la 118 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Fabulos 8,9
Hotel Iulia Resort
6  0 
Constanta, Venus    

Hotel Iulia Resort (fost Hotel Florica) este localizat in centrul statiunii Venus, la 140 de metri distanta fata de Plaja Esplanada. Hotel Iulia Resort dispune de aproximativ 200 de camere si garsoniere, toate dotate cu mobilier nou, televizor, minifrigider, balcon si baie proprie. O parte din spatiile de cazare disponibile sunt prevazute cu aer conditionat. Hotel Iulia Resort este alcatuit din doua corpuri de cladire, ambele imprejmuite de spatii verzi generoase, cu pomi fructiferi, diferite flori si mobilier de gradina. Gradina din curtea interioara a fost special conceputa pentru zile relaxante la umbra, atunci cant temperaturile caniculare devin de nesuportat. Turistii cazati la Hotel Iulia Resort pot servi masa in sistem de bonuri valorice la Restaurant Esplanada, Venusian Lounge, Autoservirea Larisa si Cherhanaua Razelm. Alte facilitati si servicii puse la dispozitia oaspetilor de catre Hotel Iulia Resort includ: accesul gratuit la locul de joaca, parcare supravegheata contra cost si posibilitatea organizarii de evenimente corporate in sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri.

pret incepand de la 132 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,8
Hotel Ammon
7  0 
Constanta, Venus    

Hotel Ammon este gazduit de o constructie noua, finalizata in anul 2014. Hotelul este localizat in centrul statiunii Venus, la 100 de metri de plaja. Cladirea are forma literei "U", iar in spatiul dintre aripa estica si cea vestica a acesteia este amenajata o piscina exterioara imprejmuita de plante exotice, sezlonguri si umbrele, pool-bar si terase. Hotel Ammon dispune de 118 spatii de cazare prevazute cu TV, minibar, aer conditionat, balcon, internet Wi-Fi, grup sanitar individual si uscator de par. Restaurantul pus la dispozitie de Hotel Ammon are un meniu bazat atat pe traditiile culinare romanesti, dar si pe cele internationale. Servirea meselor este acompaniata de muzica ambientala live. Pentru cei mai mici dintre turisti, Hotel Ammon pune la dispozitie un loc de joaca si o piscina gonflabila.

pret incepand de la 142 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Superb 9,2
Hotel Academy
Constanta, Venus    

pret incepand de la 146 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Vulturul
17  2 
Constanta, Venus    

Hotel Vulturul este situat in centrul statiunii Venus, pe malul Lacului Razelm, la o distanta de 30 de metri de tarmul marii. In urma unui amplu proces de renovare, finalizat in anul 2013, Hotel Vulturul Venus a fost reclasificat la 3 stele, in prezent oferind cazare in 206 camere moderne, cu mobilier si dotari noi. Oaspetii Hotelului Vulturul pot servi masa la restaurantul propriu hotelului. Prevazut cu doua saloane si o terasa, restaurantul are o capacitate totala de 600 de locuri. Hotel Vulturul Venus pune la dispozitia celor veniti la mare in interes de serviciu un centru de conferinte. Hotelul mai dispune si de parcare pazita, lift si internet wireless.

pret incepand de la 158 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Foarte bine 8,2
Hotel Raluca
14  1 
Constanta, Venus    

Hotel Raluca este situat in statiunea Venus, vis-a-vis de Hotel Dana, la o distanta de 500 de metri fata de plaja. Constructia hotelului are forma unui amfiteatru, in mijlocul caruia este amenajata o frumoasa gradina japoneza. Hotel Raluca dispune de 132 camere prevazute cu aer conditionat, baie cu dus, minibar, TV si balcon.

pret incepand de la 190 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Fabulos 8,7
Hotel Sunquest
4  0 
Constanta, Venus    

Hotel Sunquest este localizat in nordul statiunii, spre intrarea in statiunea Cap Aurora la aproximativ 200 metri de plaja. Hotel Sunquest se intinde pe o suprafata de 10.000 de mp si cuprinde 127 camere duble, restaurant cu terasa, bar cu terasa, piscina pentru adulti si copii, jacuzzi, loc de joaca, doua sali de conferinte si parcare.

pret incepand de la 200 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Foarte bine 8,1