Loading

Venus - au fost gasite 5 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Vila Mioara
Constanta, Venus    

pret incepand de la 112 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Academy
Constanta, Venus    

pret incepand de la 158 Lei camera / noapte
  • Fara Masa
Vezi oferta
Hotel Afrodita
15  0 
Constanta, Venus    

Hotel Afrodita Venus este incadrat de hotelurile Inter si Turquoise si are iesire directa pe plaja. Cele 124 de camere de care dispune Hotel Afrodita sunt distribuite pe 5 etaje si sunt dotate cu minibar, aer conditionat, TV, telefon, balcon, internet wireless, cabina de dus si uscator de par. Hotel Afrodita este prevazut cu o curte spatioasa si bogata in vegetatie, pe suprafata careia este amenajata o gradina cu flori.

pret incepand de la 178 Lei camera / noapte
  • Mic dejun
Vezi oferta
Foarte bine 8,4
Hotel Sunquest
4  0 
Constanta, Venus    

Hotel Sunquest este localizat in nordul statiunii, spre intrarea in statiunea Cap Aurora la aproximativ 200 metri de plaja. Hotel Sunquest se intinde pe o suprafata de 10.000 de mp si cuprinde 127 camere duble, restaurant cu terasa, bar cu terasa, piscina pentru adulti si copii, jacuzzi, loc de joaca, doua sali de conferinte si parcare.

pret incepand de la 188 Lei camera / noapte
  • Pensiune completa
Vezi oferta
Foarte bine 8,1
Hotel Mera Resort
49  1 
Constanta, Venus    

Mera Resort este alcatuit din 27 de vile si doua hoteluri inalte, Mera Sky si Mera Blue, fostele hoteluri Cocorul si Vulturul, care au trecut prin ample procese de renovare si modernizare, devenind in prezent hoteluri de 4 stele. Situat in centrul statunii Venus, Complexul Mera Resort este la o distanta de 100 de metri fata de plaja, in vecinatatea Hotelului Vulturul. Oaspetii Mera Resort pot beneficia de o multime de facilitati si servicii oferite pe toata suprafata resortului, de la piscine inconjurate de sezlonguri si baruri pana la restaurant si SPA center, unde se pot relaxa la sauna, in salile de masaj, la piscina acoperita,etc. Mera Resort este un paradis al vacantelor, oferind turistilor toate lucrurile de care au nevoie pentru a se relaxa, intr-un spatiu elegant, viu colorat si modern.

pret incepand de la 444 Lei camera / noapte
  • All inclusive
Vezi oferta
Fabulos 8,7