Loading

Litoral Romania 2018 - au fost gasite 43 hoteluri

Numar stele
Pret
Rezervari
Hotel Dacia
Constanta, Neptun - Olimp    

Hotel Dacia se afla la numai 6 minute de mers pe jos fata de plaja, fiind pozitionat in centrul statiunii Neptun, incadrat de Hotel Apollo si Hotel Caraiman, in apropierea parcului natural Steaguri. Hotel Dacia ofera cazare in 176 de camere duble, dotate corespunzator standardului de 2 stele cu TV, frigider, grup sanitar si dus, balcon. Pe langa serviciile de cazare, Hotel Dacia Neptun ofera oaspetilor acces la bar-de-zi, cofetarie, 2 sali de conferinte, parcare si birou de schimb valutar.

pret incepand de la 50 Lei camera / noapte
Vezi oferta
Hotel Petrolul
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Petrolul este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la 500 de metri de plaja, in apropierea Hotelului Arta. Format din doua cladiri alaturate, Hotel Petrolul ofera cazare in 230 de camere si apartamente, dotate conform standardului de 3 stele. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu aer conditionat, TV, zona de relaxare, frigider, minibar, baie cu dus si balcon. Hotel Petrolul este prevazut cu o baza de tratament, la care turistii pot avea acces contra cost. Hotelul mai dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri si o parcare privata.

pret incepand de la 78 Lei camera / noapte
Vezi oferta
Vila Thetis
Constanta, Mamaia Nord    

- 12 camere duble cu pat matrimonial sau doua paturi - bucatarie - curte, parcare in fata vilei

pret incepand de la 80 Lei camera / noapte
Vezi oferta
Hotel Academy
Constanta, Venus    

pret incepand de la 118 Lei camera / noapte
Vezi oferta
Hotel Anina
Constanta, Techirghiol    

Hotel Anina este localizat in centrul orasului Techirghiol, la o distanta de 140 de metri de faleza lacului Techirghiol. Distanta de la hotel la Sanatoriul Balnear si de Recuperare CAA este de aproximativ 700 de metri. Hotel Anina dispune de 41 de camere, un restaurant, o terasa si bar. In toate spatiile publice este disponibil internet WiFi. Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat, TV cu televiziune prin satelit, minibar, acces la internet wireless, baie proprie cu dus si uscator de par. Unele camere dispun si de balcon.

pret incepand de la 120 Lei camera / noapte
Vezi oferta
Hotel Traian
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Traian este amplasat la 50 de metri de Lacul Techirghiol, in Eforie Nord, la o distanta de 500 de metri de plaja, cativa pasi de centru si in apropierea magazinului Lidl. In cadrul Hotelului Traian este amenajata o baza de tratament care asigura diferite tratamente si proceduri medicale. Construit pe 9 etaje, Hotel Traian dispune de 219 camere standard si 10 apartamente, dotate cu balcon, grup sanitar propriu cu dus, TV, minibar si aer conditionat. Restaurantul din incinta Hotelului Traian are o capacitate de 300 de locuri, un bar de zi, sala de receptii si conferinte.

pret incepand de la 122 Lei camera / noapte
Vezi oferta
Hotel Doina
Constanta, Neptun - Olimp    

Hotel Doina face parte din Complexul turistic balnear Doina si este situat in statiunea Neptun, la 9 minute de mers pe jos fata de plaja. Hotel Doina Neptun ofera cazare in cele 320 de apartamente si camere duble sau single. Fiecare spatiu de cazare este prevazut cu aer conditionat, televizor, frigider, telefon, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala si internet. Punand la dispozitie o gama larga de servicii si facilitati precum: parcare, piscina interioara, seif, farmacie, exchange, bar cu terasa, restaurant, sali de conferinta si birouri, Hotel Doina Neptun este potrivit pentru o vacanta relaxanta si completa din punct de vedere al experientelor.

pret incepand de la 124 Lei camera / noapte
Vezi oferta
Hotel Coralis
Constanta, Eforie Nord    

Hotel Coralis este situat in statiunea balneoclimaterica Eforie Nord, la 100 de metri de plaja Belona, in apropierea sanatoriului Ana Aslan din incinta Hotelului Europa. Hotel Coralis dispune de 21 de camere si aparamente, toate cu vedere la mare, dotate cu TV, minibar, aer conditionat, baie proprie cu cabina de dus si internet wireless. Serviciile de masa sunt asigurate de restaurantul-autoservire a Hotelului Coralis, avand o capacitate de 160 de locuri, pizzerie, cofetarie si gelaterie.

pret incepand de la 142 Lei camera / noapte
Vezi oferta
Hotel Diamant
Constanta, Jupiter    

Hotel Diamant este situat in statiunea Cap Aurora, la doar cativa pasi de plaja, intr-o zona bogata in vegetatie. Cele 102 spatii de cazare de care dispune Hotel Diamant sunt distribuite pe 4 etaje si sunt prevazute cu dotari moderne, specifice standardului de 3 stele. Hotel Diamant pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant cu specific romanesc, terasa, bar de zi, cofetarie, piscina cu apa minerala sulfuroasa pentru adulti si piscina pentru copii.

pret incepand de la 142 Lei camera / noapte
Vezi oferta
Hotel London
Constanta, Constanta    

pret incepand de la 148 Lei camera / noapte
Vezi oferta