Loading

Termeni si conditii

CONDITII GENERALE DE REZERVARE:
Actualizat la data de 26 mai 2017 ( versiunea precedenta - actualizata la 1 ianuarie 2016 ) Rezervarile la hotelurile de pe litoralul Romanesc se fac cu cel putin 7 zile inaintea datei de sosire. Se proceseaza numai rezervarile pentru minim 3 nopti de cazare. 

1. ORICE REZERVARE TRIMISA ON LINE SAU FACUTA TELEFONIC ARE CA PUNCT DE PORNIRE OFERTA TURISTICA PUBLICATA PE UNUL DINTRE SITURILE AGENTIEI CREATIVE EYE SRL SI IN CONSECINTA SE SUPUNE REGULILOR SI CONDITIILOR AFISATE PE ACESTE SITURI. 

2. Trimiterea solicitarii de rezervare NU garanteaza rezervarea camerelor.

3. TOATE solicitarile sunt procesate de operatori umani si vor fi confirmate si considerate definitive numai dupa plata serviciilor de cazare (integral sau partial).

4. Plata se face in baza facturii proforme emisa de SC Creative EYE SRL si transmise prin fax sau email dupa confirmarea disponibilitatii spatiilor de cazare solicitate.

5. Plata se poate face, prin depunere de numerar la orice sucursala a Bancii Transilvania sau Bancpost, prin ordin de plata sau prin card, in sistem on-line.

6. Pentru efectuarea rezervarilor, clientii vor achita 100% din valoarea totala a serviciilor turistice solicitate intr-un numar de rate si in termenele prevazute in factura proforma. 

7. Dupa efectuarea platii, clientul va primi prin e-mail, fax sau prin posta, voucherul care va garanta serviciile turistice solicitate de client.

8. Turistul este responsabil pentru verificarea informatiilor trecute in factura si in voucher (bilet de cazare) pentru a nu aparea neconcordante intre serviciile solicitate de turist si cele facturate de agentie.

9. Rezervarea se considera finalizata numai dupa plata integrala a serviciilor de cazare solicitate.

10. Toate rezervarile sunt supuse termenilor si conditiilor de rezervare din Contractul cu Turistul. Pentru a vizualiza si printa Contractul, va rugam sa dati click pe linkul urmator Contractul cu turistul